Leírás
Cseregaranciát biztosítunk!
Családi manufaktúrában, kádár mesterek 56 év tapasztalattal kézzel készítik!
MIÉRT A MI ÉRLELŐ PÁLINKÁS HORDÓINKAT VÁLASSZA:
- 56 év szakmai tapasztalattal készítjük a hordóinkat!
- Gondosan válogatott minőségi alapanyagot használunk!
- Csak a megfelelő kiszárítás után kezdjük a hordó készítést!
- Ezek a hordók tudják a pálinka érlelés funkcióját!!!
- Elkészülés után a hordókat nyomáspróbázzuk!
- Ez egy igazán minőségi ajándék bármilyen alkalomra!
Általában a zamatosabb gyümölcspárlatok, p l. vilmoskörte vagy sárgabarack pálinkák kerülnek. Az eperfa a legértékesebb hordó készítésre alkalmas faanyag egyike, és rendkívüli harmóniát ad a beletöltött pálinkának. A pálinka veszít ugyan az alkohol tartalmából, de az íze is elveszíti karcosságát. Az eperfa hordóban tárolt pálinka aranyszínű és kristálytiszta.
Az eperfa sárga színt és lágy ízt kölcsönöz az italnak!
Közepes pirítással készülnek (médium)
Két véglap méhviaszos paraffinnal van kiöntve, folyadékveszteség minimalizálása érdekében ne párologjon el a pálinka.
A kép nem illusztráció, a hordók valójában is így néznek ki!
HORDÓ KÉSZÍTÉS FOLYAMATA ITT!
A hordó mérete és a súlyából adódóan a szállítási költség: 3500 Ft.