Miért a fürjtojást válasszam? - Hungaroonline
Hungaronline ornament top

FÜRJTOJÁS
KÚRA

Hungaronline ornament top

AZ ENERGIZÁLT NAPOKÉRT

Fogyassza kúraszerűen a mindennapos kiegyensúlyozottságért.

A termék 100%-ban természetes, minőségi japánfürj tojás felhasználásával készül, annak minden jótékony hatását egyetlen kapszulában egyesítve adja a fürjtojás kúra alapját.

Miért a fürjtosájt
válasszam?

Szuper egészséges tojások

A fürjtojás kúrához felhasznált tojások válogatott japánfürjek tojásai, melyek kizárólag kiváló magyar gabonával és zöldségekkel táplálkoznak. Minden tojás első osztályú kézzel válogatott, sérülésmentes.

Teljes értékű tojáspor

A kapszulában lévő tojásport fagyasztva szárításos technológiával állítjuk elő, amelynek köszönhetően beltartalmi értéket 100%-ban megörzi. A tojáspor kizárólag olyan elemeket tartalmaz, amelyek a fürjtojásban is megtalálhatóak és amelyek jotékony hatással vannak a szervezetre. A tojáspor ugyan úgy fejti ki hatását ahogyan egy kiváló minőségű fürjtojás.

Fürjtojás kúra az egészség megőrzéséért

A fürjtojás kúrát az Ön és családja egészségének megőrzése érdekében állítottuk össze, rendszeres alkalmazása kortól, nemtől függetlenül több betegség megelőzésében és azok utólagos hatásainak kezelésében lehet a segítségére. Ezen kívül mindennapos vitamin szükségletét is biztosítja.

A JAPÁNFÜRJ TOJÁSA vitaminokban gazdag

A vitamin, B1 vitamin, B2 vitamin, B6 vitamin, B12 vitamin, C vitamin, Nikotinsav, Folsav, Pantoninsav, Biotin

A tényleges eredmény eléréséhez szükséges a 240 db-os kúra alkalmazása és ennek többszöri ismétlése. A kúra alkalmazásáról további pontos információkat a termék csomagolásán és a termékoldalon lévő táblázatban talál.

Magas tápanyag és vitamin tartalmának köszönhetően felépülési időszakban az erőnlét visszaállításában nyújthat segítséget.

A fürjtojás kúra megelőzés céljából is fontos és ajánlott, felfrissíti és ellenállóvá teszi a szervezetet. Energia értéke magas, zsírsavainak kétharmada telítetlen, egyharmada pedig telített. Az Omega 3, Omega 6 zsírsavak esszenciális zsírsavak, ezeket szervezetünk nem képes előállítani csak táplálékkal tudjuk bejuttatni.

Néhány kiemelt vitamin forrás amelyek a termékben megtalálhatóak:

A-vitamin:
A termék kiemelkedően magas A-vitamin tartalma miatt hatékony lehet a csontnövekedésben, a reprodukcióban, az embrionális fejlődésben, a hámszövet és az epithelialis szövetek épségének a fenntartásában. Az ektoderma normális működéséhez, fejlődéséhez és számos más sejt differenciálódásának irányításában is jelentős szerepe van az A-vitaminnak, ezen kívül antioxidáns, gyökfogó tulajdonságú.

B2-vitamin:
A B2-vitamin biztosíthatja a normál növekedés folyamatát, vörösvérsejt és glikogén előállítást, nyálkahártya, bőr, szemek, köröm, haj, idegrendszer karbantartását. Ezen kívül elősegíti a vas felszívódását, az idősek memóriájának javítását, csökkentheti a migrén kellemetlen tüneteit, valamint a szürkehályog kialakulásának esélyeit.

B3-vitamin:
A B3-vitamin csökkentheti a vérben a magas LDL-koleszterin és triglicerid szintet, végső soron a szívinfarktus veszélyét.

D-vitamin:
A D-vitamin befolyásolhatja a csontosodási folyamatot, valamint blokkolja a sejtburjánzást a rákbetegség egyes formáinál ( pl: vastagbélrák, prosztatarák, emlőrák ) és erősítheti az immunrendszert.

E-vitamin:
Az E-vitamin megelőzheti a szívbetegséget, illetve csökkentheti a már kialakult szívbetegség súlyosságát. Védhet az érelmeszesedés ellen, mivel akadályozza a “rossz koleszterin”, az LDL oxidációját, ezért kevesebb a lerakódás az érfalakban. Egyes nőknél csökkentheti a menzesz miatti mellfeszülést és érzékenységet. Erősítheti az immunrendszert, különösen idősebb korban. Az E-vitamin szedése esetén a száj és légcsőrák kialakulásának esélye a felére csökkenhet és védhet a méhnyakrák és a mellrák ellen.

Szuper egészséges tojások

Gyógyszerészi munkám során napi szinten találkozom olyan beteggel aki különböző eredetű idegbántalmak kezelése valamint a gyulladásos eredetű és fájdalmas idegbántalmak kezelése során fordul hozzám tanácsért, ez esetben hatásos terápia biztosítható a termékkel.

DR. HERCZKU SZABOLCS
a Mobil Pharma Kft. vezetője

VÉLEMÉNYEK

...
Bodrogi Mária
Orosháza
Elsők között rendeltem meg a készítményt, nagyfokú ízületi problémáim megoldására és immunerősítés céljából. A tapasztalataim pozitívak.. már pár nap után észrevehető volt a javulás, amit azóta csak megerősíteni tudok.
...
Bertáné Csizmás Márta, (59)
Mezőhegyes
Az első kúra vége felé járva migrénes fejfájásaim nagy mértékben csökkentek, általános közérzetem sokkal jobb, valamint az ilyenkor szokásos allergiás tüneteim nem jelentkeztek!
...
Jónás László, (45)
Debrecen
A fürjtojáskúra használata óta ízületi bántalmaim nagyban csökkentek, közérzetem és vitalitásom sokkal jobb. Vérnyomás problémám helyreállt, sűrűn jelentkező fejfájásaim szinte teljesen elmúltak. Csak ajánlani tudom mindenkinek!

TOVÁBBI TERMÉKEINK