Fürjtojáskúra

Több ezer éves hagyománya van a fürjtojás kúrának, már az ókori kínaiak is használták. Mára újra felfedezték, és kiváló eredményeket ér el mint immunerősítő, közérzet javító. De segít az allergiás megbetegedésekkel és a vérnyomás problémákkal kapcsolatban is. Ezt tudja a fürjtojás, amelyet granulátum formájánban kúra jelleggel lehet fogyasztani.

A fürjtojások gyógyászati ​​felhasználása az ókori Kínába és Egyiptomba vezethető vissza. A kínaiak és az egyiptomiak fürjtojásokat használtak a gyulladásos betegségek és a szexuális impotencia kezelésére. Ezt követően azonban hosszú ideig elfelejtették a fürjtojások terápiás tulajdonságait.

Miben segíthet neked ez a cuki madár?

Japán fürj

Kezdjük az elején – na nem ott, hogy a tojás volt-e hamarabb vagy a tyúk -, milyen madár Ő? A képen szereplő madár egy japán fürj. a madarak osztályának tyúkalakúak (Galliformes) rendjébe és a fácánfélék (Phasianidae) családjába tartozó faj. Kelet-ázsiai madár, mely főként Mandzsúria, Délkelet-Szibéria és Észak-Japán területén költ, telelni Indokínába és Japán déli részére vonul. Betelepítették Észak-Amerikába. Mint európai rokona, a fürj, ez a madár is a füves területek és gabonaföldek jellemző faja.

Szóval ő a japán fürj, akinek a tojásait gyógyászati céllal már az ókorban is fogyasztották. Ezt a rég elfeledett kúra receptjét poroltuk le, és modernizáltuk. A kúra lényege, hogy az előírt napi adagot kell fogyasztani (pontos útmutató a leírásban található meg) – ezek a kapszulák szinte 100%-ban megegyeznek a nyers fürjtojás összetevőivel. A kúrának immunerősítő, közérzet javító hatása van. Tele van vitaminokkal, a kapszula formátum meg mellőzi a nyers tojás fogyasztásának kellemetlenségeit.

Az egészség megőrzését nem akkor kell elkezdeni, amikor már baj van, most bevezető áron>>>

Miért kapszula?

Fürjtojás kúra

Az eddigiek alapján sokakban felmerült és fel is merülhet a kérdés, hogy az eredeti fürjtojás kúra nyers fürjtojást ír elő, de akkor miért a kapszula?

Az eredeti több évszázados gyógyászati módszer valóban nyers tojást ír elő, azonban azóta a világ és a medicina tudománya is rengeteget fejlődött. Ezért döntöttünk mi is amellett, hogy nem a nyers tojást áruljuk, hanem kapszula formájában egy sokkal kényelmesebben fogyasztható készítményt hozunk létre.

A kapszula előnyei a nyers tojással szemben:
– nem kell hűteni
– nem veszít a minőségéből az idő elteltével
– 97%-ban azonos a tartalma a nyers tojáséval
– nincs meg a fanyar utóíz
– a nyers tojás furcsa állagát nem mindenki szereti lenyelni

Franciaországban, 1960-ban Dr. JC Truffier, hatékonyan használta a fürjtojásokat a szexuális impotencia és allergia kezelésében. Azóta rengeteg tanulmányt végeztek a fürjtojások terápiás felhasználásáról. És bebizonyosodott, hogy a fürjtojások felhasználhatók az életkorral, a tápanyaghiánnyal, az allergiával stb. kapcsolatos betegségek megelőzésében, gyógyításában és kezelésében is hatékony lehet.