Fürjtojáskúra Vitamin bomba!

Vitaminokról bővében:

Néhány kiemelt vitamin forrás amelyek a termékben megtalálhatóak:

A-vitamin:
A termék kiemelkedően magas A-vitamin tartalma miatt hatékony lehet a csontnövekedésben, a reprodukcióban, az embrionális fejlődésben, a hámszövet és az epithelialis szövetek épségének a fenntartásában. Az ektoderma normális működéséhez, fejlődéséhez és számos más sejt differenciálódásának irányításában is jelentős szerepe van az A-vitaminnak, ezen kívül antioxidáns, gyökfogó tulajdonságú.

B2-vitamin:
A B2-vitamin biztosíthatja a normál növekedés folyamatát, vörösvérsejt és glikogén előállítást, nyálkahártya, bőr, szemek, köröm, haj, idegrendszer karbantartását. Ezen kívül elősegíti a vas felszívódását, az idősek memóriájának javítását, csökkentheti a migrén kellemetlen tüneteit, valamint a szürkehályog kialakulásának esélyeit.

B3-vitamin:
A B3-vitamin csökkentheti a vérben a magas LDL-koleszterin és triglicerid szintet, végső soron a szívinfarktus veszélyét.

D-vitamin:
A D-vitamin befolyásolhatja a csontosodási folyamatot, valamint blokkolja a sejtburjánzást a rákbetegség egyes formáinál ( pl: vastagbélrák, prosztatarák, emlőrák ) és erősítheti az immunrendszert.

E-vitamin:
Az E-vitamin megelőzheti a szívbetegséget, illetve csökkentheti a már kialakult szívbetegség súlyosságát. Védhet az érelmeszesedés ellen, mivel akadályozza a “rossz koleszterin”, az LDL oxidációját, ezért kevesebb a lerakódás az érfalakban. Egyes nőknél csökkentheti a menzesz miatti mellfeszülést és érzékenységet. Erősítheti az immunrendszert, különösen idősebb korban. Az E-vitamin szedése esetén a száj és légcsőrák kialakulásának esélye a felére csökkenhet és védhet a méhnyakrák és a mellrák ellen.

Megelőzés:

A fürjtojás kúra megelőzés céljából is fontos és ajánlott, felfrissíti és ellenállóvá teszi a szervezetet. Energia értéke magas, zsírsavainak kétharmada telítetlen, egyharmada pedig telített. Az Omega 3, Omega 6 zsírsavak esszenciális zsírsavak, ezeket szervezetünk nem képes előállítani csak táplálékkal tudjuk bejuttatni.

Eredmény:

A tényleges eredmény eléréséhez szükséges a 240 db-os kúra alkalmazása és ennek többszöri ismétlése. A kúra alkalmazásáról további pontos információkat a termék csomagolásán és a termékoldalon lévő táblázatban talál.

A JAPÁNFÜRJ TOJÁSA vitaminokban gazdag

A vitamin, B1 vitamin, B2 vitamin, B6 vitamin, B12 vitamin, C vitamin, Nikotinsav, Folsav, Pantoninsav, Biotin

Fürjtojás kúra az egészség megőrzéséért

A fürjtojás kúrát az Ön és családja egészségének megőrzése érdekében állítottuk össze, rendszeres alkalmazása kortól, nemtől függetlenül több betegség megelőzésében és azok utólagos hatásainak kezelésében lehet a segítségére. Ezen kívül mindennapos vitamin szükségletét is biztosítja.


Teljes értékű tojáspor

A kapszulában lévő tojásport fagyasztva szárításos technológiával állítjuk elő, amelynek köszönhetően beltartalmi értéket 100%-ban megörzi. A tojáspor kizárólag olyan elemeket tartalmaz, amelyek a fürjtojásban is megtalálhatóak és amelyek jotékony hatással vannak a szervezetre. A tojáspor ugyan úgy fejti ki hatását ahogyan egy kiváló minőségű fürjtojás.

Szuper egészséges tojások

A fürjtojás kúrához felhasznált tojások válogatott japánfürjek tojásai, melyek kizárólag kiváló magyar gabonával és zöldségekkel táplálkoznak. Minden tojás első osztályú kézzel válogatott, sérülésmentes.