Leírás
Cseregaranciát biztosítunk!
Családi manufaktúrában, kádár mesterek 56 év tapasztalattal kézzel készítik!
MIÉRT A MI ÉRLELŐ PÁLINKÁS HORDÓINKAT VÁLASSZA:
- 56 év szakmai tapasztalattal készítjük a hordóinkat!
- Gondosan válogatott minőségi alapanyagot használunk!
- Csak a megfelelő kiszárítás után kezdjük a hordó készítést!
- Ezek a hordók tudják a pálinka érlelés funkcióját!!!
- Elkészülés után a hordókat nyomáspróbázzuk!
- Ez egy igazán minőségi ajándék bármilyen alkalomra!
A tölgyfahordóban érlelt pálinka sárgás óarany színt kap. Illata perig markáns csersavas tölgyfajellegű. Szilva, törköly, birst célszerű benne érlelni. Pörkölést Illetően a médium közepest ajánljuk. Tölgyfa a legértékesebb hordó készítésre alkalmas faanyag egyike, és rendkívüli harmóniát ad a beletöltött pálinkának. A pálinka veszít ugyan az alkohol tartalmából, de az íze is elveszíti karcosságát. A tölgyfahordóban érlelt pálinka arany sárga színt kap. Vaníliás édeskés illatokat kölcsönöz magába!
A tölgyfa sárga színt és lágy ízt kölcsönöz az italnak!
Közepes pirítással készülnek (médium)
Két véglap méhviaszos paraffinnal van kiöntve, folyadékveszteség minimalizálása érdekében ne párologjon el a pálinka.
A kép nem illusztráció, a hordók valójában is így néznek ki!
.
HORDÓ KÉSZÍTÉS FOLYAMATA ITT!
A hordó mérete és a súlyából adódóan a szállítási költség: 3500 Ft.